Пшениця (UA.01)

Результати визначення властивостей CRM

№ зразка

Масова частка вологи,

%

Масова частка білка на аср,

%

Число падання, с

Масова частка сирої клейковини,

%

Натура,

г/л

ISO 712

ГОСТ 13586.5

ISO 20483

ГОСТ 10846

ISO 3093

ISO 21415-IІ автом. метод

ГОСТ 13586.1

ГОСТ 10840

CRM.UA.01.001

12.42

11.97

12.44

12.37

434

24.5

23.5

841

CRM.UA.01.002

12.56

12.18

12.04

12.02

468

17.2

18.0

826

CRM.UA.01.003

14.18

13.76

10.31

10.16

343

12.0

13.6

770

CRM.UA.01.004

12.82

12.28

9.67

9.61

322

16.9

16.4

814

CRM.UA.01.005

13.36

12.70

13.30

13.20

445

27.7

26.3

818

CRM.UA.01.006

13.08

12.53

10.17

10.11

395

17.6

17.0

-

CRM.UA.01.007

13.52

12.82

15.08

14.96

458

31.5

29.3

-

CRM.UA.01.008

14.38

14.02

11.35

11.30

246

21.5

20.1

-

CRM.UA.01.009

14.19

11.18

247

20.1

-

CRM.UA.01.010

15.37

14.87

12.59

12.45

411

24.4

22.8

Позначення сертифікованого стандартного зразка: CRM.UA.01.XXX*

Опис зразка: сертифікований стандартний зразок становить собою зерно пшениці, розфасований у подвійний поліетиленовий пакет за допомогою вакуумної упаковки.

Маса зразка: (1000 ± 20) г.

Призначення: CRM призначений для контроля точності результатів вимірювань, градуювання, повірки, калібрування засобів вимірювань, контроля метрологічних характеристик під час проведення випробувань.

*XXX – номер партії.


Калібрувальний набір зразків пшениці № 1

Калібрувальний набір складається з 3-х зразків CRM, по 200 г. кожний.

Маса набору – 600 г.

№ зразка

Масова частка вологи,

%

Масова частка білка на аср,

%

Число падання, с

Масова частка сирої клейковини,

%

Натура,

г/л

ISO 712

ГОСТ 13586.5

ISO 20483

ГОСТ 10846

ISO 3093

ISO 21415-IІ автом. метод

ГОСТ 13586.1

ГОСТ 10840

CRM.UA.01.001

12.42

11.97

12.44

12.37

434

24.5

23.5

841

CRM.UA.01.004

12.82

12.28

9.67

9.61

322

16.9

16.4

814

CRM.UA.01.008

14.38

14.02

11.35

11.30

246

21.5

20.1

-


Калібрувальний набір зразків пшениці № 2

Калібрувальний набір складається з 5-ти зразків CRM, по 200 г. кожний.

Маса набору – 1000 г.

№ зразка

Масова частка вологи,

%

Масова частка білка на аср,

%

Число падання, с

Масова частка сирої клейковини,

%

Натура,

г/л

ISO 712

ГОСТ 13586.5

ISO 20483

ГОСТ 10846

ISO 3093

ISO 21415-IІ автом. метод

ГОСТ 13586.1

ГОСТ 10840

CRM.UA.01.001

12.42

11.97

12.44

12.37

434

24.5

23.5

841

CRM.UA.01.002

12.56

12.18

12.04

12.02

468

17.2

18.0

826

CRM.UA.01.004

12.82

12.28

9.67

9.61

322

16.9

16.4

814

CRM.UA.01.005

13.36

12.70

13.30

13.20

445

27.7

26.3

818

CRM.UA.01.006

13.08

12.53

10.17

10.11

395

17.6

17.0

-


Калібрувальний набір зразків пшениці № 3

Калібрувальний набір складається з 7-ми зразків CRM, по 200 г. кожний.

Маса набору – 1400 г.

№ зразка

Масова частка вологи,

%

Масова частка білка на аср,

%

Число падання, с

Масова частка сирої клейковини,

%

Натура,

г/л

ISO 712

ГОСТ 13586.5

ISO 20483

ГОСТ 10846

ISO 3093

ISO 21415-IІ автом. метод

ГОСТ 13586.1

ГОСТ 10840

CRM.UA.01.001

12.42

11.97

12.44

12.37

434

24.5

23.5

841

CRM.UA.01.002

12.56

12.18

12.04

12.02

468

17.2

18.0

826

CRM.UA.01.004

12.82

12.28

9.67

9.61

322

16.9

16.4

814

CRM.UA.01.005

13.36

12.70

13.30

13.20

445

27.7

26.3

818

CRM.UA.01.006

13.08

12.53

10.17

10.11

395

17.6

17.0

-

CRM.UA.01.007

13.52

12.82

15.08

14.96

458

31.5

29.3

-

CRM.UA.01.008

14.38

14.02

11.35

11.30

246

21.5

20.1

-

Всі стандартні зразки у наявності. Для заказу телефонуйте: 096 0000 983