Соя (UA.05)

Результати визначення властивостей CRM 

 

 

№ зразка

Масова частка вологи,

%

Масова частка білку при фактичній волозі,

%

Масова частка білку

 на аср,

%

Масова частка жиру при фактичній волозі,

%

Масова частка жиру на аср,

%

ISO 665

ДСТУ 4811

ISO 5983-1

ДСТУ 7169 (N=6.25)

ISO 5983-1

ДСТУ 7169 (N=6.25)

ISO 659

ISO 659

ДСТУ 7577

CRM.UA.05.001

11.26

10.26

36.61

36.57

41.30

40.76

18.90

21.30

21.32

CRM.UA.05.002

12.22

11.15

32.29

32.35

36.79

36.52

19.38

22.08

22.07

CRM.UA.05.003

11.34

10.03

27.14

27.88

30.61

31.07

22.93

25.86

25.64

CRM.UA.05.004

10.60

9.75

31.45

31.24

34.72

34.44

21.44

23.78

23.60

CRM.UA.05.005

11.73

10.62

33.51

33.67

38.03

37.47

20.86

23.20

22.97

CRM.UA.05.006

11.98

11.02

32.10

32.36

36.39

36.34

20.41

23.15

22.85

CRM.UA.05.007

10.93

10.34

39.37

39.78

44.03

44.07

17.67

19.79

19.58

Позначення сертифікованого стандартного зразка: CRM.UA.05.XXX*

Опис зразка: сертифікований стандартний зразок становить собою насіння сої, розфасоване у подвійний поліетиленовий пакет за допомогою вакуумної упаковки.

Маса зразка: (800 ± 20) г.   

Призначення: CRM призначений для контроля точності результатів вимірювань, градуювання, повірки, калібрування засобів вимірювань, контроля метрологічних характеристик під час проведення випробувань.

*XXX – номер партії.


Калібрувальний набір зразків сої № 1

Калібрувальний набір складається з 3-х зразків CRM, по 200 г. кожний.

Маса набору – 600 г.

 

 

№ зразка

Масова частка вологи,

%

Масова частка білку при фактичній волозі,

%

Масова частка білку

 на аср,

%

Масова частка жиру при фактичній волозі,

%

Масова частка жиру на аср,

%

ISO 665

ДСТУ 4811

ISO 5983-1

ДСТУ 7169 (N=6.25)

ISO 5983-1

ДСТУ 7169 (N=6.25)

ISO 659

ISO 659

ДСТУ 7577

CRM.UA.05.001

11.26

10.26

36.61

36.57

41.30

40.76

18.90

21.30

21.32

CRM.UA.05.002

12.22

11.15

32.29

32.35

36.79

36.52

19.38

22.08

22.07

CRM.UA.05.003

11.34

10.03

27.14

27.88

30.61

31.07

22.93

25.86

25.64


Калібрувальний набір зразків сої № 2

Калібрувальний набір складається з 5-ти зразків CRM, по 200 г. кожний.

Маса набору – 1000 г.

 

 

№ зразка

Масова частка вологи,

%

Масова частка білку при фактичній волозі,

%

Масова частка білку

 на аср,

%

Масова частка жиру при фактичній волозі,

%

Масова частка жиру на аср,

%

ISO 665

ДСТУ 4811

ISO 5983-1

ДСТУ 7169 (N=6.25)

ISO 5983-1

ДСТУ 7169 (N=6.25)

ISO 659

ISO 659

ДСТУ 7577

CRM.UA.05.001

11.26

10.26

36.61

36.57

41.30

40.76

18.90

21.30

21.32

CRM.UA.05.002

12.22

11.15

32.29

32.35

36.79

36.52

19.38

22.08

22.07

CRM.UA.05.003

11.34

10.03

27.14

27.88

30.61

31.07

22.93

25.86

25.64

CRM.UA.05.004

10.60

9.75

31.45

31.24

34.72

34.44

21.44

23.78

23.60

CRM.UA.05.005

11.73

10.62

33.51

33.67

38.03

37.47

20.86

23.20

22.97


Калібрувальний набір зразків сої № 3

Калібрувальний набір складається з 7-ми зразків CRM, по 200 г. кожний.

Маса набору – 1400 г.

 

 

№ зразка

Масова частка вологи,

%

Масова частка білку при фактичній волозі,

%

Масова частка білку

 на аср,

%

Масова частка жиру при фактичній волозі,

%

Масова частка жиру на аср,

%

ISO 665

ДСТУ 4811

ISO 5983-1

ДСТУ 7169 (N=6.25)

ISO 5983-1

ДСТУ 7169 (N=6.25)

ISO 659

ISO 659

ДСТУ 7577

CRM.UA.05.001

11.26

10.26

36.61

36.57

41.30

40.76

18.90

21.30

21.32

CRM.UA.05.002

12.22

11.15

32.29

32.35

36.79

36.52

19.38

22.08

22.07

CRM.UA.05.003

11.34

10.03

27.14

27.88

30.61

31.07

22.93

25.86

25.64

CRM.UA.05.004

10.60

9.75

31.45

31.24

34.72

34.44

21.44

23.78

23.60

CRM.UA.05.005

11.73

10.62

33.51

33.67

38.03

37.47

20.86

23.20

22.97

CRM.UA.05.006

11.98

11.02

32.10

32.36

36.39

36.34

20.41

23.15

22.85

CRM.UA.05.007

10.93

10.34

39.37

39.78

44.03

44.07

17.67

19.79

19.58

Всі стандартні зразки у наявності. Для заказу телефонуйте: 096 0000 983