Набір з 3 контрольних зразків пшениці

В наявності
001.004.008

Показник

Метод

 

Отримане значення

CS.UA.01.001

CS.UA.01.008

CS.UA.01.004

Масова частка білку у перерахунку на аср, %

ISO 20483

12,46

11,31

9,81

Масова частка вологи, %

ISO 712

12,45

14,39

12,84

Число падання, с

ISO 3093

431

250

321

Масова частка сирої клейковини, %

ISO 21415-I

28,73

-

-

Масова частка сирої клейковини, %

ГОСТ 13586.1

25,34

20,98

16,74

Натура, г/л

ГОСТ 10840

842

-

814

Масса кожного зразку: 200г.

 

Набір з 3 контрольних зразців пшениці: 

Показник

Метод

 

Отримане значення

CS.UA.01.001

CS.UA.01.008

CS.UA.01.004

Масова частка білку у перерахунку на аср, %

ISO 20483

12,46

11,31

9,81

Масова частка вологи, %

ISO 712

12,45

14,39

12,84

Число падання, с

ISO 3093

431

250

321

Масова частка сирої клейковини, %

ISO 21415-I

28,73

-

-

Масова частка сирої клейковини, %

ГОСТ 13586.1

25,34

20,98

16,74

Натура, г/л

ГОСТ 10840

842

-

814

Опис набіру зразків: набір являє собою 5 еталонних зразків зерна пшениці з широким діапазоном показників якості, кожен з зразків розфасований в подвійний поліетиленовий пакет за допомогою вакуумної упаковки. Маса кожного зразка 200 г ± 5%.

Призначення: набір стандартних зразків призначений для комплексного контролю та налаштування приладів у зерновій лабораторіі: контролю точності результатів вимірювань, градуювання, повірки, калібрування засобів вимірювальної техніки, включаючи аналізатори зерна, перевірки метрологічних характеристик при проведенні випробувань та перевірки квалифікаціі працівників лаборатоії.

Результати характеристик КО отримані на підставі результатів міжлабораторного експерименту за участю лабораторій, які є чинними і компетентними в цій сфері вимірювань і мають акредитацію ISO 17025.

Умови зберігання і транспортування: КО зберігати в пакувальній тарі при температурі від +4 до + 8ºС. Зберігання відкритого контрольного зразка допускається при температурі від +4 до +8 ºС в поліетиленових пакетах (бажано без повітря, з замком типу Zip-Lock). Транспортування КО допускається тільки в упакованому вигляді будь-яким видом транспорту при температурі від 0 до + 35ºС.

Інструкція до застосування: перед застосуванням стандартного зразка рекомендується провести огляд пакувальної тари і наявність маркування шляхом зовнішнього огляду. На упаковці не повинно бути пошкоджень, які призводять до порушення герметичності. Перед використанням контрольний зразок витримують при кімнатній температурі не менше години.