Контрольний зразок. Пшениця. CS.UA.01.009

В наявності
CS.UA.01.009

№ зразка

Масова частка вологи, %

Масова частка білка на аср, %

Число падання, с

Масова частка сирої клейковини, %

Натура, г/л

ИСО

ГОСТ

CS.UA.01.009

14.19

11.18

247

-

20.14

-

 

Позначення контрольного зразка: СS.UA.01.009

№ зразка

Масова частка вологи, %

Масова частка білка на аср, %

Число падання, с

Масова частка сирої клейковини, %

Натура, г/л

ИСО

ГОСТ

CS.UA.01.009

14.19

11.18

250

-

20.14

-

Опис зразка: контрольний зразок являє собою зерно пшениці, розфасований в подвійний поліетиленовий пакет за допомогою вакуумної упаковки. Маса зразка 1000 г ± 5%

Призначення: стандартний зразок призначений для контролю точності результатів вимірювань, градуювання, настройки, повірки, калібрування засобів вимірювальної техніки (БІЧ аналізатори зерна), перевірки метрологічних характеристик при проведенні випробувань.

Результати характеристик КО отримані на підставі результатів міжлабораторного експерименту за участю лабораторій, які є чинними і компетентними в цій сфері вимірювань і мають акредитацію ISO 17025.

Умови зберігання і транспортування: КО зберігати в пакувальній тарі при температурі від +4 до +8 ºС. Зберігання відкритого контрольного зразка допускається при температурі від +4 до +8 ºС в поліетиленових пакетах (бажано без повітря, з замком типу Zip-Lock). Транспортування КО допускається тільки в упакованому вигляді будь-яким видом транспорту при температурі від 0 до + 35 ºС.

Інструкція до застосування: перед застосуванням референтного зразка рекомендується провести огляд пакувальної тари і наявність маркування шляхом зовнішнього огляду. На упаковці не повинно бути пошкоджень, які призводять до порушення герметичності. Перед використанням стандартний зразок зерна пшениці витримують при кімнатній температурі не менше години.

Сертификат Agmintest (CS.UA.01.009_AGMINTEST.pdf, 104 Kb) [Завантажити]

Сертификат SGS (CS.UA.01.009_SGS.pdf, 530 Kb) [Завантажити]

Сертификат BASTICO (CS.UA.01.009-BASTICO.pdf, 273 Kb) [Завантажити]