Контрольний зразок. Пшениця. CS.UA.01.003

В наявності
CS.UA.01.003

№ зразка

Масова частка вологи, %

Масова частка білка на аср, %

Число падання, с

Масова частка сирої клейковини, %

Натура, г/л

ИСО

ГОСТ

CS.UA.01.003

14.29

10.23

348

18.69

14.17

770

 

Позначення контрольного зразка: СS.UA.01.003

Опис зразка: контрольний зразок являє собою зерно пшениці, розфасований в подвійний поліетиленовий пакет за допомогою вакуумної упаковки. Маса зразка 1000 г ± 5%.

Призначення: Стандартний зразок призначений для контролю точності результатів вимірювань, градуювання, повірки, калібрування засобів вимірювальної техніки, включаючи інфрачервоний аналізатор зерна, перевірки метрологічних характеристик при проведенні випробувань.

Результати характеристик КО отримані на підставі результатів міжлабораторного експерименту за участю лабораторій, які є чинними і компетентними в цій сфері вимірювань і мають акредитацію ISO 17025.

Умови зберігання і транспортування: КО зберігати в пакувальній тарі при температурі від +4 до +8 ºС. Зберігання відкритого контрольного зразка допускається при температурі від +4 до +8 ºС в поліетиленових пакетах (бажано без повітря, з замком типу Zip-Lock). Транспортування КО допускається тільки в упакованомвіде будь-яким видом транспорту при температурі від 0 до + 35 ºС.

Інструкція до застосування: перед застосуванням стандартного зразка зерна пшениці рекомендується провести огляд пакувальної тари і наявність маркування шляхом зовнішнього огляду. На упаковці не повинно бути пошкоджень, які призводять до порушення герметичності. Перед застосуванням референтний зразок витримують при кімнатній температурі не менше години.

Сертификат Agmintest (CS.UA.01.003_AGMINTEST.pdf, 315 Kb) [Завантажити]

Сертификат Bastiko (CS.UA.01.003_BASTICO.pdf, 284 Kb) [Завантажити]

Сертификат SGS (CS.UA.01.003_SGS.pdf, 564 Kb) [Завантажити]

Клейковина - ГОСТ (CS.UA.01.003_AGMINTEST-клейковина.PDF, 313 Kb) [Завантажити]