Контрольний зразок. Соя. CS.UA.05.003

В наявності
CS.UA.05.003

№ зразка

Масова частка вологи, %

Масова частка білка на аср, %

Масова частка білку при фактичній волозі, %

Масова частка жиру на аср, %

Масова частка жиру при фактичній волозі, %

CS.UA.05.003

11,34

30,61

27,14

25,86

22,93

 

Позначення контрольного зразка: СS.UA.05.003

№ зразка

Масова частка вологи, %

Масова частка білка на аср, %

Масова частка білку при фактичній волозі, %

Масова частка жиру на аср, %

Масова частка жиру при фактичній волозі, %

CS.UA.05.003

11,34

30,61

27,14

25,86

22,93

Опис зразка: контрольний зразок являє собою зерно сої, розфасований в подвійний поліетиленовий пакет за допомогою вакуумної упаковки.

Маса зразка: 800 г ± 5%.

Призначення: стандартний зразок призначений для контролю точності результатів вимірювань, настройки, градуювання, повірки, калібрування засобів вимірювальної техніки - експрес аналізаторів зерна (насіння, шроту, макухи), перевірки метрологічних характеристик при проведенні випробувань.

Результати характеристик КО отримані на підставі результатів міжлабораторного експерименту за участю лабораторій, які є чинними і компетентними в цій сфері вимірювань і мають акредитацію ISO 17025.

Умови зберігання і транспортування: КО зберігати в пакувальній тарі при температурі від +4 до +8 ºС. Зберігання відкритого контрольного зразка допускається при температурі від +4 до +8 ºС в поліетиленових пакетах (бажано без повітря, з замком типу Zip-Lock). Транспортування КО допускається тільки в упакованому вигляді будь-яким видом транспорту при температурі від 0 до + 35 ºС.

Інструкція до застосування: перед використанням референтного зразка рекомендується провести огляд пакувальної тари і наявність маркування шляхом зовнішнього огляду. На упаковці не повинно бути пошкоджень, які призводять до порушення герметичності. Перед застосуванням стандартний зразок зерна сої витримують при кімнатній температурі не менше години.