Контрольний зразок. Соя. CS.UA.05.002

В наявності
CS.UA.05.002

№ зразка

Масова частка вологи, %

Масова частка білка на аср, %

Масова частка білку при фактичній волозі, %

Масова частка жиру на аср, %

Масова частка жиру при фактичній волозі, %

CS.UA.05.002

12,22

36,79

32,29

22,08

19,38

 

Позначення контрольного зразка: СS.UA.05.002

№ зразка

Масова частка вологи, %

Масова частка білка на аср, %

Масова частка білку при фактичній волозі, %

Масова частка жиру на аср, %

Масова частка жиру при фактичній волозі, %

CS.UA.05.002

12,22

36,79

32,29

22,08

19,38

Опис зразка: контрольний зразок являє собою зерно сої, розфасований в подвійний поліетиленовий пакет за допомогою вакуумної упаковки.

Маса зразка: 800 г ± 5%.

Призначення: стандартний зразок призначений для контролю точності результатів вимірювань, настройки, градуювання, повірки, калібрування засобів вимірювальної техніки - експрес аналізаторів зерна (насіння, шроту, макухи), перевірки метрологічних характеристик при проведенні випробувань.

Результати характеристик КО отримані на підставі результатів міжлабораторного експерименту за участю лабораторій, які є чинними і компетентними в цій сфері вимірювань і мають акредитацію ISO 17025.

Умови зберігання і транспортування: КО зберігати в пакувальній тарі при температурі від +4 до +8 ºС. Зберігання відкритого контрольного зразка допускається при температурі від +4 до +8 ºС в поліетиленових пакетах (бажано без повітря, з замком типу Zip-Lock). Транспортування КО допускається тільки в упакованому вигляді будь-яким видом транспорту при температурі від 0 до + 35 ºС.

Інструкція до застосування: перед використанням референтного зразка рекомендується провести огляд пакувальної тари і наявність маркування шляхом зовнішнього огляду. На упаковці не повинно бути пошкоджень, які призводять до порушення герметичності. Перед застосуванням стандартний зразок зерна сої витримують при кімнатній температурі не менше години.

Сертификат AGMINTEST (CS.UA.05.002_AGMINTEST.pdf, 305 Kb) [Завантажити]

Сертификат SGS (CS.UA.05.002_SGS.pdf, 530 Kb) [Завантажити]