Контрольний зразок. Соя макуха. CS.UA.06.001

В наявності
CS.UA.06.001

Масова частка вологи, % = 6.59 

Масова частка білка на аср, % = 45.02

Масова частка жиру на аср, % = 8.48

Активність уреази, мгN/г/хвилин при 30°С = 0.14

 

Позначення контрольного зразка: СS.UA.06.001

Опис зразка: контрольний зразок являє собою макуху сої, розфасовану в подвійний поліетиленовий пакет за допомогою вакуумної упаковки. Маса зразка 700 г ± 5%.

Призначення: стандартний зразок призначений для контролю точності результатів вимірювань, настройки, градуювання, повірки, калібрування засобів вимірювальної техніки - експрес аналізаторів зерна (насіння, шроту, макухи), перевірки метрологічних характеристик при проведенні випробувань.

Результати характеристик КО отримані на підставі результатів міжлабораторного експерименту за участю лабораторій, які є чинними і компетентними в цій сфері вимірювань і мають акредитацію ISO 17025.

Умови зберігання і транспортування: КО зберігати в пакувальній тарі при температурі від +4 до +8 ºС. Зберігання відкритого контрольного зразка допускається при температурі від +4 до +8 ºС в поліетиленових пакетах (бажано без повітря, з замком типу Zip-Lock). Транспортування КО допускається тільки в упакованому вигляді будь-яким видом транспорту при температурі від 0 до + 35 ºС.

Інструкція до застосування: перед використанням референтного зразка рекомендується провести огляд пакувальної тари і наявність маркування шляхом зовнішнього огляду. На упаковці не повинно бути пошкоджень, які призводять до порушення герметичності. Перед застосуванням стандартний зразок макухи сої витримують при кімнатній температурі не менше години.

Сертификат Agmintest (CS.UA.06.001_AGMINTEST.PDF, 69 Kb) [Завантажити]

Сертификат BASTICO (CS.UA.06.001_BASTICO.pdf, 63 Kb) [Завантажити]

Сертификат SGS (CS.UA.06.001_SGS.pdf, 541 Kb) [Завантажити]