Ріпак

№ образца

Масова частка вологи, %

(ISO 665)

Масова частка вологи, %

(ДСТУ 4811)

Масова частка жиру у перерахунку на АСР, %

(ISO 659)

Масова частка жиру при фактичній волозі, %

(ISO 659)

Масова частка жиру у перерахунку на АСР, %

(ДСТУ 7577)

Масова частка жиру при фактичній волозі, %

(ДСТУ 7577)

Глюкозинолати на аср, мкмоль/г

(ISO 9167-1)

Ерукова кислота, %

(ISO 12966-2, 12966-4)

CS.UA.08.001

7.32

 

48.42

44.88

   

21.60

0.12

CS.UA.08.002

7.73

7.93

44.61

48.35

44.40 48.22

23.60

0.09

 
В наявності
Позначення контрольного зразка: СS.UA.08.001 Опис зразка: контрольний зразок являє собою зерно ріпаку, расфасований в подвійний поліетиленовий пакет за допомогою вакуумної упаковки. Маса зразка 400 г ± 5%. Призначення: Стандартний зразок призначений для контролю точності...

 
В наявності
Позначення контрольного зразка: СS.UA.08.002 Опис зразка: контрольний зразок являє собою зерно ріпаку, расфасований в подвійний поліетиленовий пакет за допомогою вакуумної упаковки. Маса зразка : 400 г ± 5%. Призначення: Стандартний зразок призначений для контролю...